Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП забезпечується постійна комунікація з платниками податків

, опубліковано 22 березня 2024 о 09:27

Фахівцями управління податкового адміністрування підприємств галузі АПК Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП протягом січня-лютого 2024 року надавалися консультації великому бізнесові, зокрема щодо:

змін податкового законодавства в частині декларування податку на прибуток;

розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва;

застосування ставок земельного податку при декларуванні земельного податку або єдиного податку;

використання Державного класифікатора будівель та споруд ДК 018-2000 під час складання декларації з податку на майно, відмінне від земельної ділянки.

термінів декларування податку на прибуток, земельного податку, єдиного податку, податку на нерухоме майно, тощо.

застосування до платників податків штрафних санкцій у разі реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних з порушенням строків, визначених Податковим кодексом України, граничні строки реєстрації яких припали на період дії карантину та/або воєнного стану.

 

Нагадуємо, що у Південному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, в рамках дії комунікаційної податкової платформи для оперативного вирішення питань, з якими у своїй роботі стикається бізнес, було створено електронну скриньку svp.ikc@tax.gov.ua.

Представники бізнес-спільноти, громадських об’єднань, громад, депутатського корпусу, консультативно-дорадчих органів мають змогу направити на скриньку своє запитання. Фахівці Південного міжрегіонального управління опрацюють його і нададуть відповідь у максимально стислі строки.

З проблемних питань також можуть бути ініційовані спільні зустрічі, круглі столи, наради.

Відеопрезентація

Дізнатися більше про комунікаційні платформи в органах ДПС

Комунікаційні податкові платформи – мобільно, швидко, зручно!

Нагадуємо, що  отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.

Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.