Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання адміністрування податків і зборів з юридичних осіб - робоча зустріч Південного міжрегіонального управління ДПС та Територіального відділення АППУ в Одеській області

, опубліковано 25 березня 2024 о 11:07

Відбулася зустріч фахівців Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з керівництвом Територіального відділення АППУ в Одеській області для обговорення нагальних та актуальних питань адміністрування податків і зборів з юридичних осіб.

Під час заходу учасники, зокрема, розглянули питання заповнення податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи та особливості заповнення додатка МПЗ за 2023 рік по платникам єдиного податку четвертої групи.

Крім того, було роз’яснено особливості справляння податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, юридичними особами в Україні у період дії воєнного стану.

Нагадуємо, що у Південному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, в рамках дії комунікаційної податкової платформи для оперативного вирішення питань, з якими у своїй роботі стикається бізнес, було створено електронну скриньку svp.ikc@tax.gov.ua.

Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.

Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.