Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт щодо задоволення запитів протягом І кварталу 2023 року

, опубліковано 10 квітня 2023 о 12:11

Протягом І кварталу 2023 року Південним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків опрацьовано 8 запитів, з них: 5 запитів на отримання публічної інформації від юридичних осіб та 3 звернення громадян.

Так, найбільш запитуваною була інформація щодо:

- питань, які виникли за результатами документальної позапланової зиїзної перевірки законності декларування від’ємного значення ПДВ;

- складу комісії з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Реєстрі;

- документальних підтверджень з приводу взаємовідносин з контрагентами;

- про надання довідки про загальну суму податків, зборів, платежів, нарахованих, утриманих та сплачених згідно Закону України від 21 жовтня 1993 року № 3543-ХІІ «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та Постановою Кабінета Міністрів України від 27 січня 2023 року № 76 «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації та воєнний час».

Із загальної кількості запитів (8) - 4 запити надійшли засобами АІС «Управління документами» з ДПС України, 1 - надійшов електроною поштою. За результатами розгляду запитів надано 5 відповідей.

Крім того, за І квартал 2023 року до Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків звернулось З громадяни, яким своєчасно було надано відповіді на їх звернення.