Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Володимир коломієць: Зустрічі з молодим поколінням є надзвичайно важливими для виховання успішної людини та, у перспективі, сумлінного платника податків

, опубліковано 14 травня 2021 о 18:23

Цьогоріч наша держава відмітить 30-річчя Незалежності. Також виповнюється 30 років й Державній податковій службі України.

З нагоди цих визначних дат та напередодні Дня захисту дітей фахівці Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків запросили творчу молодь - учнів КЗПСО «Мистецька школа» №8 (Департаменту культури та туризму Одеської міської ради) завітати до відомства для участі у культурно-просвітницькому заході - творчій зустрічі «Податки очима дітей».

Мета заходу: в ігровій формі привернути увагу молоді до ролі податкової служби у розвиткові регіону та країни; виховання майбутнього сумлінного платника податків - гідного громадянина України з малечку.

Серед учасників - начальник Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимир Коломієць, працівники управління та їх діти, учні КЗПСО «Мистецька школа» №8 Департаменту культури та туризму ОМР, викладачі школи художники Валентин Співак і Тетяна Задорожко та заслужений художник України Михайло Пархоменко.

Під час зустрічі працівники Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків розказали дітлахам про важливість податків, їх вплив на економічний розвиток регіону, держави та на кожного громадянина, а також про роботу податкової служби.

У свою чергу діти, під керівництвом досвідчених майстрів, продемонстрували творчі здібності та зобразили на подвір’ї податкової власне бачення податків та їх значення у житті.

Наприкінці культурно-просвітницького заходу дітки отримали дипломи про участь у заході та солодкі презенти, а три юних митця – автора найбільш незвичних малюнків - канцелярське приладдя.

За словами начальника Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимира Коломійця, подібні зустрічі податківців з молодим поколінням є надзвичайно важливими для виховання успішної людини та, у перспективі, сумлінного платника податків.

Також очільник побажав дітям не полишати найамбітніших мрій та планів і сміливо втілювати їх у життя чи то у творчості, чи то у бізнесі, чи на державній службі, серед працівників Державної податковій служби України.