Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Південному міжрегіональному управлінні працює комунікаційна податкова платформа

, опубліковано 31 серпня 2023 о 08:30

Податкова служба оперативно реагує на звернення платників податків. Зокрема, використовуються різні формати взаємодії – гарячі лінії, контакт-центр, відповіді на запити на отримання публічної інформації тощо. І один з таких форматів співпраці податкової з бізнесом – комунікаційна податкова платформа.

У Південному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, в рамках дії комунікаційної податкової платформи для оперативного вирішення питань, з якими у своїй роботі стикається бізнес, було створено електронну скриньку svp.ikc@tax.gov.ua.

Представники бізнес-спільноти, громадських об’єднань, громад, депутатського корпусу, консультативно-дорадчих органів мають змогу направити на скриньку своє запитання. Фахівці Південного міжрегіонального управління опрацюють його і нададуть відповідь у максимально стислі строки.

З проблемних питань також можуть бути ініційовані спільні зустрічі, круглі столи, наради.

Новий формат спілкування сприятиме ефективній комунікації з бізнес-асоціаціями та об’єднаннями, пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень.

Запрошуємо бізнес-спільноту активно користуватися регіональними комунікаційними податковими платформами за наявності нагальних питань.

Для пришвидшення розгляду запитань просимо зазначати: назву суб'єкта господарювання (код ЄДРПОУ), адресу; контактний номер телефону; питання по суті.

Відеопрезентація

Дізнатися більше про комунікаційні платформи в органах ДПС

Комунікаційні податкові платформи – мобільно, швидко, зручно!

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.

Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.