Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова нарада ДПС. На порядку денному – наповнення бюджету та удосконалення роботи з організації та розгляду судових справ

, опубліковано 16 червня 2021 о 13:07

Керівництво Південного міжрегіонального управління взяло участь в апаратній нараді ДПС України у режимі відеоконференцзв’язку.

 Робоча зустріч традиційно розпочалася з кадрових призначень.

 В.о. Голови Державної податкової служби України Євген Олейніков зосередив увагу   на очікуваному виконанні індикативних показників доходів у червні 2021 року.

  Також обговорено результати круглого столу на тему «Актуальні питання  правозастосування при розгляді податкових спорів», який відбувся 11.06.2021 у Львівському національному університеті ім. Івана Франка. Під час заходу представники судової влади, фахівці вишу-науковці з питань права та представники ДПС України обмінялися знаннями та досвідом.

Результати «круглого столу» було запропоновано довести до відома територіальних органів з метою впровадження знань у роботу контролюючого органу.

Після апаратної наради ДПС начальник Південного міжрегіонального управління Володимир Коломієць звернувся до колективу з робочих питань. Керівник наголосив на необхідності подальшого проведення роз’яснювальної роботи з підприємствами щодо підвищення рівня заробітної плати найманих працівників до рівня середньогалузевої.

Також начальник Південного міжрегіонального управління нагадав про необхідність налагодження комунікації та проведення спільних заходів із представниками судів на регіональному рівні.

Наприкінці зустрічі Володимир Коломієць закцентував на необхідності першочергового упередження податкових ризиків та завчасного інформування платників у разі їх існування.