Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За перше півріччя 2021 року бізнес отримав 3142 адмінпослуги у Південному міжрегіональному управлінні

, опубліковано 09 липня 2021 о 13:40

Протягом січня – червня 2021 року Південним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків за зверненнями платників надано 3142 адміністративні послуги. У тому числі за червень – 460.

За словами начальника Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимира Коломійця, реєстрація книг обліку розрахункових операцій залишається найбільш запитуваною послугою. За пів року зареєстровано 1558 книг.

Не втрачає популярності й реєстрація реєстраторів розрахункових операцій - зареєстровано 329 РРО.

Також до управління звертаються по видачу довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету що контролюються органами ДПС, яких надано з початку року 702, довідок про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи) - 21, довідок про підтвердження статусу податкового резидента України - 29.

Крім того, за перше півріччя поточного року запитувачам надано 14 витягів з реєстру платників податку на додану вартість.

«Усі адмінпослуги в управлінні надаються оперативно в електронному вигляді. На сьогодні отримання податкових сервісів дистанційно є актуальним та суттєво економить час», - повідомив керівник очільник.