Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Південного міжрегіонального управління ДПС за 7 місяців 2021 року забезпечили сплату понад 9,5 мільярдів податків та зборів

, опубліковано 05 серпня 2021 о 17:19

Великими підприємствами, які перебувають на обліку у Південному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, за сім місяців 2021 року сплачено понад 9,5 млрд грн до Зведеного бюджету України, що у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року більше на 870,5 млн гривень.

«Великий бізнес вкотре демонструє сумлінну сплату податків, забезпечуючи позитивну динаміку відрахувань до бюджету країни», - зазначив начальник Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимир Коломієць

За словами керівника, до зведеного бюджету за січень-липень поточного року від платників управління надійшло 734 млн грн податку на доходи фізичних осіб, що на 116 млн гривень більше ніж за відповідний період торік.

Крім того, акцизного податку надійшло 940 млн грн, що на 192 млн грн більше ніж за сім місяців 2020 року.

Також за січень-липень 2021 року великий бізнес сплатив 1,8 млрд грн податку на прибуток підприємств.

Проте, найвагоміший внесок забезпечено платниками податку на додану вартість – понад 5,4 млрд гривень. Сума надходжень ПДВ перевершила торішній показник за відповідний період на 709,3 млн гривень.