Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року великі платники поповнили бюджет Одеси майже 1,4 мільярда гривень

, опубліковано 06 грудня 2021 о 13:52

З початку року до місцевого бюджету м. Одеси великими платниками, які перебувають на обліку у Південному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, сплачено понад 1 млрд 351 млн гривень.

Цьогоріч сума перевищила надходження аналогічного періоду 2020 року більше ніж на 151 млн грн податкових платежів. Про це поінформував начальник Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимир Коломієць.

Зокрема, з початку року великим бізнесом Одеси було забезпечено 883,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб, що на 136,5 млн грн більше ніж за 11 місяців торік.

Також протягом січня-листопада до скарбниці м. Одеси від великого бізнесу надійшло 75,5 млн грн акцизного податку з реалізації підприємствами роздрібної торгівлі підакцизних товарів та понад 46,6 млн грн земельного податку.

Крім того, за нерухоме майно відмінне від земельної ділянки великі платники спрямували 10,9 мільйонів гривень до місцевої скарбниці, що на 1,8 млн грн перевершує минулорічні показники.