Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництво Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків взяло участь у відкриті Школи успішного юриста

, опубліковано 07 жовтня 2022 о 15:44

Днями відбулося офіційне відкриття Школи успішного юриста для учнів 10-11 класів, які мають наміри стати представниками Закону, Правди і Справедливості.

На відкритті Школи, що відбулося на базі П'ятого апеляційного адміністративного суду міста Одеси, також були присутні представники юридичного сектору,  територіальних органів виконавчої влади.

Серед почесних гостей, які поділилися з майбутніми юристами досвідом обрання професії були:

 Гулакова Наталя Леонідівна -  в.о. начальника Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків;

 Лимар Максим Володимирович - заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Одеській області;

Лефтеров Василь Олександрович – професор, перший проректор Міжнародного гуманітарного університету;

Макаров Ігор Михайлович - директор АБ Макаров та партнери.

 За словами очільниці Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Наталі Гулакової, подібні заходи є надзвичайно важливими для майбутніх юристів, адже дають можливість познайомитись з представниками Державної податкової служби України та отримати уявлення про вагому роль правників у злагодженості й ефективності усіх процесів податкової системи і, відповідно, у розвиткові і зміцненні економіки нашої демократичної держави.