Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Південному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з ВПП відбулася зустріч з ЄБА у рамках дії комунікаційної податкової платформи

опубліковано 16 березня 2023 о 10:00

Днями керівництво Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків взяло участь у зустрічі, яка відбулася у форматі Zoom-конференції, з бізнес-спільнотою «Європейська бізнес асоціація». 

Під час заходу обговорили нагальні питання, які турбують сьогодні бізнес, серед яких:

практика надання бюджетного відшкодування;

відпрацювання заявок про неможливість виконання податкових обов’язків;

процес подання звітності та сплати податків компаніями, які фактично знаходяться, або знаходилися на тимчасово окупованих територіях.;

підстави проведення документальних позапланових перевірок тощо.

На зустрічі були присутні понад 30 підприємств-членів ЄБА, серед яких і великі платники податків. 

«У своїй роботі ми намагаємось оперативно взаємодіяти та комунікувати з бізнесом для вирішення проблемних питань чи надання консультаційної допомоги. Особливо це актуально у наш складний час. Тож подібні заходи є надзвичайно важливими», - зауважив в.о. начальника Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Олександр Батрак.

Південне міжрегіональне управління ДПС  і надалі долучатиметься до проведення зустрічей з бізнесом для надання зворотнього зв'язку чи роз'яснень з питань сфери оподаткування.

Нагадуємо, що в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи, які є допомогою бізнесу у вирішенні проблемних питань. Крім того, отримати роз’яснення можна, звернувшись на «гарячі лінії», які працюють в кожному регіоні, а також до Контакт-центру ДПС за тел.: 0-800-501-007.