Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП зустрілися з членами Європейської Бізнес Асоціації

опубліковано 07 вересня 2023 о 14:53

У рамках роботи комунікаційної платформи представники Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП зустрілися з Фінансово-податковим комітетом Південноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації в онлайн форматі.

Зокрема, за участі начальника управління податкового аудиту Наталі Муніки, начальника відділу фактичних перевірок Сергія Суржикова, завідувача сектору податкових сервісів Наталі Самбаєвої та голови Фінансово-податкового комітету, партнера податкової практики Crowe Mikhailenko Віталія Смердова, обговорили зміни, які запроваджує Закон України № 3219-IX:

відновлення податкових перевірок

скасування єдиного податку 2 %

нові правила застосування штрафних санкції

перебіг строків давності під час війни та інші оновлення податкових правил.

До заходу долучилося близько 40 підприємств-членів Асоціації.

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.

Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.