Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Південному міжрегіональному управлінні розпочато співпрацю з Об'єднанням організацій роботодавців Одеської області

, опубліковано 09 червня 2021 о 09:48

Днями відбулася робоча зустріч начальника Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими  платниками податків Володимира Коломійця та Голови правління Об'єднання організацій роботодавців Одеської області Костянтина Журавля для підписання Меморандуму про співробітництво.

Мета меморандуму - розвиток і зміцнення співпраці задля створення сприятливого податкового клімату для розвитку підприємництва в Одеській області, систематизації та стабілізації податкової політики, послаблення податкового тиску на суб’єктів господарювання, поліпшення фінансового стану та платоспроможності підприємств, усунення конфліктів та розвитку партнерства між Південним міжрегіональним управлінням ДПС та платниками податків.

Під час заходу керівники організацій обговорили проблеми взаємодії роботодавців з податковою, рівень заробітної плати на підприємствах області, реорганізаційні зміни в роботі ДПС.

Володимир Коломієць ознайомив зі специфікою роботи управління та провів невелику екскурсію: «Ми відкриті до співпраці з платниками податків. Якщо є запит або пропозиції ми готові їх обговорювати та знаходити шляхи вирішення проблем. Пріоритетом є побудова зрозумілої та системної роботи з роботодавцями».

У свою чергу Костянтин Журавель зазначив: «Великі бізнес-партнери Об’єднання - це ті роботодавці, які працюють вже не перший рік. І вони розуміють встановлені правила гри. При цьому завжди є потреба в роз’яснені змін в законодавстві та захист від недоброчесних конкурентів. Тому створення умов для відкритості державних установ є пріоритетом в діяльності Об’єднання». 

Наприкінці зустрічі керівниками була досягнута домовленість про проведення спільних заходів із фахівцями Південного міжрегіонального управління ДПС та роботодавцями, зокрема для інформування підприємств з питань новацій законодавства та надання спільних консультацій з метою вирішення спірних питань.