Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бізнес отримав 2682 адмінпослуги у Південному міжрегіональному управлінні з початку року

, опубліковано 10 червня 2021 о 15:40

Упродовж січня – травня 2021 року Південним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків за зверненнями платників надано 2682 адміністративні послуги. У тому числі за травень – 995.

Найактуальнішими запитами залишається реєстрація книг обліку розрахункових операцій (зареєстровано 1291 книга) та реєстрація реєстраторів розрахункових операцій (зареєстровано 294 РРО).

Слід зазначити, що свою популярність не втрачають такі послуги, як видача довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету що контролюються органами ДПС, яких надано з початку року 580, довідок про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи) - 19 , довідок про підтвердження статусу податкового резидента України - 28.

Начальник Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимир Коломієць зазначив, що усі адмінпослуги в управлінні надаються оперативно в електронному вигляді.

«На сьогодні отримання податкових сервісів дистанційно є важливим та актуальним, до того ж, суттєво економить час. В управленні дослухаються до потреб платників, тож наразі усі представники бізнесу, які звертаються до Південного міжрегіонального управління, якістю та термінами опрацювання запитів на отримання адміністративних послуг задоволені», - додав очільник.

 

Для інформаційної підтримки та допомоги платникам податків щодо стану обробки податкової звітності, реєстрації податкових накладних та функціонування електронних сервісів функціонує Контакт-центр ДПС (0 800 501 007).

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»