Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Південному міжрегіональному управлінні ДПС відзначили День Конституції України

, опубліковано 29 червня 2021 о 14:03

На передодні 25-ї річниці Основного Закону – Конституції України, у Південному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків відбувся урочистий захід, де були відзначені та нагороджені працівники управління, обрані колегами шляхом анонімного онлайн опитування.

Співробітники Південного міжрегіонального управління ДПС обрали гідних, на їх думку, відзнаки колег у шістьох категоріях: «Податковий аудит та трансфертне ціноутворення», «Податкове адміністрування», «Електронні сервіси», «Організація роботи управління», «Правова робота та контроль», «Виконання індикативних показників доходів бюджету», куди увійшли працівники відповідних структурних підрозділів.

Відкриваючи святкову зустріч, начальник Південного міжрегіонального управління ДПС Володимир Коломієць у своїй промові зазначив, що Конституція для нас основна опора, орієнтир, який визначає порядок наших дій, справедливих підходів та перспектив. «Тільки якщо буде порядок у кожній сім’ї, колективі, службі – буде впевнений, законно витриманий завтрашній день держави та її  поступальний прогресивний розвиток», - наголосив керівник.

Під час заходу в управлінні виступив лектор на тему Конституції України, працівники та їх діти з віршами з нагоди свята.

Захід завершився врученням приємних подарунків учасникам  та оголошенням наказу Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків про присвоєння чергових рангів державним службовцям управління.