Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Південному міжрегіональному управлінні ДПС відбулася передсвяткова робоча зустріч

, опубліковано 02 липня 2021 о 10:02

У Південному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків на передодні Дня податківця України відбулась апаратна нарада за участі керівництва, Голови профспілкової організації та працівників управління. На порядку денному - виконання індикативних показників надходжень до бюджетів усіх рівнів за період січень-червень поточного року, стан контрольно-перевірочної роботи та організації роботи з погашення податкового боргу.

Крім того, керівники структурних підрозділів доповіли щодо якості роботи відділів податкового адміністрування підприємств у розрізі податків, а також відпрацювання декларацій з ПДВ за травень 2021 року.

Підсумовуючи, начальник Південного міжрегіонального управління Володимир Коломієць наголосив на необхідності зосередження на недоліках та шляхах їх усунення.

На передсвятковій частині зустрічі співробітники Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, які присвятили службі більше 25 років, отримали подяки від начальника управління з нагоди професійного свята.

Наприкінці Володимир Коломієць привітав колектив та подякував колегам за професіоналізм та відданість справі. «Для нас сьогодні взірцем для наслідування є наші колеги - люди, які присвятили своє життя такій надважкій справі. Взявши за орієнтир загальновизнані європейські стандарти, ви, українські податківці, послідовно дотримуєтесь принципів партнерських відносин з платниками податків, сприяєте забезпеченню суспільної стабільності», - зазначив керівник.