Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Володимир Коломієць: «Конструктивний діалог з бізнесом – запорука довіри до діяльності органів ДПС»

, опубліковано 05 серпня 2021 о 09:49

Цього тижня відбулися декілька робочих зустрічей керівництва Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків з представниками великого бізнесу, які обліковуються у відомстві. Серед них - один з лідерів українського аграрного бізнесу ТОВ СП «Нібулон».

Під час зустрічі обговорювалися проблемні питання застосування податкового законодавства, шляхи їх вирішення та упередження.

Представники підприємства відмітили, що сьогодні податкова - це не архаїчна та авторитарна установа, а сучасна та технологічна служба, яка надає якісні та зручні послуги платникам, ефективно адмініструє податки, надає відповіді на запитання та є партнером для чесного бізнесу.

Начальник Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимир Коломієць зазначив, що ефективно побудована комунікація між органами державної податкової служби, владою та платниками податків є головною складовою дієвого механізму наповнення бюджетів всіх рівнів, забезпечення розвитку держави.

«Відкритість контролюючих органів, сучасні технології, доступні та зручні сервіси допомагають бізнесові виконувати свій конституційний обов’язок. А це означає, що держава у повній мірі виконуватиме свої функції, зокрема соціального забезпечення, розвитку інфраструктури, оборони тощо», - зауважив очільник.