Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги великих платників податків! Як дізнатися про свого координатора?

, опубліковано 22 вересня 2021 о 16:43

Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків звертає увагу великих платників, які перебувають на обліку в управлінні, що дізнатися про свого координатора можна на субсайті управління (svp.tax.gov.ua) офіційного вебпорталу ДПС у банері «Контакти координаторів», де розміщено інформацію та контактні дані, закріплених за підприємствами, працівників відомства.

Нагадаємо, фахівці Південного міжрегіонального управління, закріплені за відповідними підприємствами (наказ Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків від 30.03.2021 №79 зі змінами та доповненнями) та координують їх за галузевим принципом, володіють базою знань щодо відповідної сфери бізнесу та є куратором по всіх податках.

«За кожним великим платником податків в управлінні закріплений індивідуальний податковий координатор. Отримати фахову консультацію, пораду, роз’яснення новацій податкового законодавства можливо у телефонному режимі або засобами інтернет-зв’язку. Така взаємодія дозволяє уникнути прикрих помилок, вирішити спірні питання та дає змогу бізнесові не відволікатися на судові тяжби», - зазначає начальник відомства Володимир Коломієць.