Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництво Південного міжрегіонального управління ДПС долучилося до колегії Одеської ОДА

, опубліковано 13 жовтня 2021 о 12:35

Днями начальник Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимир Коломієць взяв участь у робочій зустрічі Голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького з Головою Федерації профспілок Одеської області В’ячеславом Буратинським.

На порядку денному — питання підвищення рівня заробітної плати, тарифоутворення у сфері житлово-комунального господарства, розвиток промислового комплексу та стан запобігання захворюваності на COVID-19.

Серед доповідачів виступили директор департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації Наталія Одарій-Захар’єва та директор департаменту економічної політики та стратегічного планування ОДА Дмитро Радулов, який повідомив про рівень заробітної плати у регіоні.

Начальник Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимир Коломієць у свою чергу зазначив, що управлінням під час перевірок підприємств опрацьовуються факти виплати заробітної плати менше або на рівні мінімальної, проводиться консультаційно-роз’яснювальна робота з великими роботодавцями, які перебувають на обліку у відомстві.