Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Взаємодія з вищими навчальними закладами - запорука формування кваліфікованої, ефективної та мотивованої команди податкової служби

, опубліковано 24 листопада 2021 о 09:46

Днями відбулася зустріч начальника Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимира Коломійця з Президентом Національного університету «Одеська юридична академія» Сергієм Ківаловим щодо налагодження постійних партнерських відносин з університетом з метою залучення студентства до лав Державної податкової служби України.

«Університет має потужний науково-викладацький потенціал, фаховий колектив, в його в стінах готують спеціалістів, які будуть затребувані як податковою службою, так і бізнесом», - зазначив Володимир Коломієць.

Крім того, Південним міжрегіональним управлінням ДПС ініційовано проведення практиктичних занять студентів Університету у міжрегіональному управлінні, яке поза іншим спеціалізується на роботі з великим бізнесом, для того, щоб поділитися досвідом та знаннями.

Керівник Південного міжрегіонального управління ДПС також зазначив, що плануються спільні проекти з Університетом, зокрема щодо участі представників управління в ярмарку професій, аби представити усі переваги та тонкощі податкової справи молоді.

«У навчальному закладі навчаються студенти, які у майбутньому стануть рушійною силою змін у нашому суспільстві. Тому надзвичайно важливо проводити профорієнтаційні заходи з молоддю, запрошуючи їх обрати перспективну кар’єру», - наголосив Президент Національного університету «Одеська юридична академія» Сергій Ківалов.

«Комунікація держслужбовців та студентів демонструє, що податкова служба відкрита для залучення молодого покоління для втілення новацій та змін у службі», - додав керівник Південного міжрегіонального управління ДПС Володимир Коломієць.