Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформаційний путівник Південного міжрегіонального управління. Корисні посилання для громадськості та бізнесу

, опубліковано 05 серпня 2022 о 09:45

- Подати звернення у Південному міжрегіональному управлінні  ДПС по роботі з великими платниками податків відповідно до Закону України «Про звернення громадян».

Форма звернення

- Отримати публічну інформацію, розпорядником якої є Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Форма запиту на отримання публічної інформації

Довідково: Запит на інформацію це прохання надати публічну інформацію (вже відображену та задокументовану) - порядок подання та розгляду регулюється нормами Закону України "Про доступ до публічної інформації", а заява на інформацію - це прохання надати інформацію, яку потрібно створити, наприклад, пояснення від посадової особи щодо її діяльності чи бездіяльності під час виконання посадових обов'язків, подається та розглядається згідно Закону України "Про звернення громадян".

- Адміністративні послуги Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

- Дізнатися про рахунки для сплати платежів.

За кожним великим платником податків у Південному міжрегіональному управлінні закріплений індивідуальний податковий координатор, який здійснює роз’яснення з питань адміністрування та сплати податків, зборів та обов’язкових платежів, а також забезпечує взаємодію між платником та іншими структурними підрозділами управління. Дізнатися, хто ваш координатор.

- У Південному міжрегіональному управлінні працюють «Гарячі лінії» для платників податків.

- Для бізнес-спільноти та громадських організацій працює комунікаційна податкова платформа для оперативного вирішення питань.

- Слідкувати за новинами на нашому сайті.

- Сторінка у соціальній мережі.

- Офіційний вебпортал Державної податкової служби України

- Телеграм-канал Державної податкової служби України