Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У місті Буча розпочав роботу Центр обслуговування платників

, опубліковано 19 серпня 2022 о 10:02

Платники податків міста Буча та регіону відтепер зможуть отримувати податкові послуги швидко та зручно. Центр обслуговування платників сьогодні відкрили очільниця Державної податкової служби України Тетяна Кірієнко, Голова Київської облдержадміністрації Олексій Кулеба, його перший заступник Дмитро Назаренко та міський голова м. Буча Анатолій Федорук.

«Ми не забудемо ті втрати, яких зазнали Буча, Ірпінь, Гостомель, Бородянка і багато інших міст. Сьогодні Буча відроджується. Повертаються люди, відновлюють своє житло, роботу, бізнес. На мою думку, коли ми відбудовуємо будинок, школу, дитячий садок, відкриваємо заклади – це є символом нашої непереможності та незламності», – наголосила Тетяна Кірієнко.

Вона подякувала платникам, які, як віддані патріоти нашої країни, сумлінно сплачують податки, та запевнила, що податкова служба завжди буде підтримкою для громадян, платників податків та органів місцевого самоврядування. Для цього податківці постійно працюють над розширенням спектру актуальних на сьогодні податкових онлайн послуг. 

Тетяна Кірієнко, зокрема, зазначила, що злагоджена робота податкової служби – запорука економічної стабільності. Вона подякувала Голові Київської облдержадміністрації Олексію Кулебі та міському голові міста Буча Анатолію Федоруку за допомогу у відкритті ЦОП та ефективну взаємодію з податківцями. Також очільниця ДПС відзначила важливість роботи працівників ЦОП, які фахово виконують свої обовʼязки.

 У Центрі обслуговування платники зможуть отримати адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, кваліфікований електронний підпис, подати звітність тощо.

В. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко також відвідала вже працюючий Центр обслуговування платників в м. Ірпінь, де поспілкувалася з відвідувачами та працівниками ЦОП.