Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків взяли участь у міжрегіональній онлайн конференції з питань реєстрації ПН/РК в ЄРПН

, опубліковано 15 квітня 2021 о 13:52

Днями, з ініціативи ГУ ДПС у Київській області та за підтримки й сприяння Європейської Бізнес Асоціації  відбулася міжрегіональна онлайн конференція з питань реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН.

Темою зустрічі стали теоретичні аспекти зупинення реєстрації Податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН та з’ясування його причин. Розглянули дії платників податків у разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН. 

В онлайн заході взяли участь заступник начальника Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Олександр Лепетюк, заступник начальника Миколаївського відділу адміністрування підприємств Варвара Баликіна, фахівець податкового та митного комітету Європейської Бізнес Асоціації Наталія Артемчук, начальник ГУ ДПС Олена Виноградова, начальник відділу по роботі з ризиками Роман Харченко, завідувач сектору прогнозу, аналізу та звітності Тетяна Бровко.

Крім того, серед запрошених представників бізнесу ТОВ «Нібулон» - одне з найбільших підприємств, яке перебуває на обліку у Південному міжрегіональному управлінні.

Учасники обговорювали методологію подання Таблиці даних платника та особливості заповнення Повідомлення про подання пояснень та копій документів щодо Податкових накладних/розрахунків коригування. Говорили також про організаційні та процедурні засади діяльності комісій з питань зупинення реєстрації Податкових накладних/розрахунків коригування в Реєстрі. Представники бізнесових кіл розповіли про конкретні ситуації з власної практики та отримали на них фахові відповіді спеціалістів податкової служби.

Заступник начальника Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Олександр Лепетюк зазначив, що подібні заходи на сьогодні є актуальними та сприяють налагодженню взаємодії контролюючих органів з громадськістю та представниками бізнесу.