Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Минулий місяць приніс додатково 659 млн грн задекларованого до сплати ПДВ від великих платників Південного міжрегіонального управління

, опубліковано 22 квітня 2021 о 08:30

За результатами березня податок на додану вартість, який платники Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків задекларували до сплати, становить більше 659 млн грн, що на 33 млн грн більше минулорічного показника.

Така позитивна тенденція спостерігається з початку року: обсяги постачання за цей же період зросли на 13% (14 млрд 240 млн грн), а нарахування - на 20 % (575,8 млн грн).

Таким чином, констатуємо зростання податкової ефективності на 2,8 %.

Отже, за підсумками 4-х місяців 2021 року, платники, що супроводжуються Південним міжрегіональним управлінням, задекларували до сплати 3 млрд 399 млн грн ПДВ.

Як наголосив начальник Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимир Коломієць, через кризові явища в країні та світі бізнес переживає скрутні часи, і контролюючі органи мусять зважати на це, будувати довірчі та партнерські стосунки з бізнесом, сприяти підвищенню якості адміністрування ПДВ та вчасному податковому відшкодуванню чесному бізнесові.