Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Південним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків з початку року надано 1687 адмінпослуг

, опубліковано 06 травня 2021 о 17:29

Упродовж січня – квітня 2021 року Південним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків за зверненнями платників надано 1687  адміністративних послуг. У тому числі за квітень місяць – 299.

Найактуальнішими запитами залишається реєстрація книг обліку розрахункових операцій (зареєстровано 977 книг) та реєстрація реєстраторів розрахункових операцій (зареєстровано 188).

Слід зазначити, що свою популярність не втрачають такі послуги, як видача довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету що контролюються органами ДПС, яких надано з початку року 382, довідок про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи) - 15 , довідок про підтвердження статусу податкового резидента України - 24.

Начальник Південного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Володимир Коломієць наголосив, що усі адмінпослуги в управлінні надаються оперативно в електронному вигляді, що на сьогодні, у ситуації складного епідемічного становища в країні та світі, є важливим та, до того ж, суттєво економить час. Також очільник підкреслив, що в управлінні активно дослухаються до платників та їх потреб.

 Наразі великі платники Південного міжрегіонального управління задоволені якістю та термінами опрацювання запитів на отримання адміністративних послуг.