Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання дня. Де на сайті ДПС розміщено інформацію про бюджетні рахунки?

, опубліковано 21 червня 2021 о 11:08

Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків інформує, що на офіційному вебпорталі ДПС України в рубриці Головна/Бюджетні рахунки (https://tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/) та рубриці Головна/Законодавство/Єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (https://tax.gov.ua/zakonodavstvo/ediniy-vnesok-na-zagalnoobovyazkove-/) оприлюднена інформація про реквізити рахунків, відкритих в органах Державної казначейської служби України в розрізі адміністративно-територіальних одиниць.

Також зазначимо, що платники податків мають доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів у Приватній частині Електронного кабінету в меню «Стан розрахунків з бюджетом». У цій вкладці станом на момент звернення відображається інформація по кожному виду платежу, у тому числі, бюджетний рахунок на поточну дату.

Реквізити рахунків для сплати до бюджету податків, зборів, інших платежів розміщені на головній сторінці вебпорталу Державної казначейської служби України (https://www.treasury.gov.ua) в розділі «Пошук реквізитів доходних рахунків» за адміністративно-територіальним принципом.

Для великих платників податків Південного міжрегіонального управління ДПС реквізити рахунків для сплати бюджетних платежів та єдиного соціального внеску розміщено на субсайті Південного міжрегіонального управління ДПС за посиланням: https://svp.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/ .

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX